Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, vizită „în liniște” la omologul Dominic Fritz

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, vizită „în liniște” la omologul Dominic Fritz

8
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a fost vizitat luni dimineață de colegul din București, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Terma principală a fost termoficarea, care pune probleme ambelor orașe.

Întâlnirea nu a fost anunțată public în prealabil, edilul-șef al Timișoarei preferând să posteze câteva concluzii și fotografii pe pagina sa de Facebook după consumarea evenimentului.

„Timișoara și București trebuie să își unească eforturile în gestionarea unor probleme comune, cum sunt mobilitatea urbană sau criza sistemului de termoficare centralizat. I-am prezentat colaborarea pe care noi o avem cu BERD în domeniul mobilității urbane, despre proiectele cu finanțare europeană pe care le vom lansa, dar și despre exemple de bune practici în dezvoltarea celor două mari orașe”, a transmis Dominic Fritz.

A fost abordată problema crizei energetice și modul cum aceasta afectează încălzirea în sistem centralizat. La finele săptămânii trecute Colterm și administrația au fost din nou în centrul unui schimb de replici „încins”.

„Am abordat și un subiect extrem de sensibil atât pentru Timișoara, cât și pentru București, cel al crizei energetice, având în vedere că orașele noastre au cele mai extinse sisteme centralizate de termoficare din România.


Împreună vom susține o implicare mai mare a Guvernului, care, în urmă cu 20 de ani a pasat această problemă pe umerii autorităților locale, iar acum trebuie să susțină orașele aflate în dificultate din cauza crizei mondiale a energiei, dar și a zecilor de ani în care investițiile au lipsit cu desăvârșire în acest domeniu”, a mai precizat Fritz.

8 COMENTARII

  1. doi berbeci. unul mai incompetent ca celălat. iar tema întâlnirii… penibil. puteau discuta despre termoficare prin sms. pe cheltuiala cui s-a făcut vizita?

  2. Au ajuns sa se intalneasca aproape pe ascuns. Sunt curios cate voturi veti mai lua la urmatoarele algeri ! Cine mai crede ca managementul vostru e calitativ ? Ce ati schimbat pana acum ? Oamenii lor cu oamenii vostri ? Cainii satuli cu cainii flamanzi ? Ati promis marea cu sarea, pana acum oamenii au primit frig, raspuns intarziat la documentatii, etc. E adevarat ca PUG-ul Timisoarei are aproape 10 ani inatrziere si se afla „in lucru” la un USR-ist ?

  3. Incompetenții perseverează în prostia, poezia Usr-istă de a da vina pe alții, guvern, trecut, închipuiri, minciuni etc. Așa înțelege acest partid să-și justifice neputința. Nu recunosc niciodată greșeala. Se vede ce structuri i-au promovat, probabil ca și pe Băsescu, pe baza unor declarații mincinoase.
    Uitați-vă la poza celor doi tembeli, spune totul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.