SCM Timișoara începe la Craiova o nouă serie de jocuri „la foc...

SCM Timișoara începe la Craiova o nouă serie de jocuri „la foc automat”. „Leii” au un parcurs fantastic în primăvară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

„Leii din Banat” au parte mâine de primul joc dintr-o serie de cinci în doar jumătate de lună.


SCM OHMA Timişoara se prezintă la duelul din deplasare cu SCM U Craiova având opt victorii la rând în Liga Naţională iar miza e reprezentată şi de o poziţie fruntaşă în clasament.

„Ne-am pregătit la fel de bine ca în precedentele săptămâni și vom da ce avem mai bun pentru un rezultat favorabil la Craiova. În primul rând, va fi nevoie de un start mai bun decât în meciul împotriva Galațiului, iar la final de joc să putem fi mulțumiți de modul cum am luptat. Totul este posibil în acest meci, fiecare echipă are argumentele sale și dacă vom arăta același spirit de echipă ca la precedentele opt victorii, o vom putea obține și pe a noua”, a declarat americanul Gary Talton.

Meciul cu Craiova e programat mâine, de la ora 16.00, şi contează pentru etapa a 27-a a campionatului. Oltenii au 16 victorii şi opt eşecuri, dar şi un meci în plus faţă de bănăţeni, care au 15 succese şi ocupă locul 5. „Leii” vor juca apoi acasă cu Voluntari (6 aprilie), Rapid (9 aprilie), CSM Oradea (12 aprilie) şi „afară” tot cu Oradea (15.04).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.