„Leii” mărşăluiesc în martie printr-o nouă victorie. SCM Timişoara s-a impus clar...

„Leii” mărşăluiesc în martie printr-o nouă victorie. SCM Timişoara s-a impus clar la Focşani

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timisoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara a ajuns la cinci victorii consecutive şi la 12 în total în acest sezon al Ligii Naţionale. Ultima „victimă” e CSM 2007 Focşani, grupare învinsă azi cu 91-58 la doar trei zile de la un alt succes „estic” al elevilor pregătiţi de Dragan Petricevic.

Dacă la malul mării, cu Athletic Constanţa, a fost nevoie de prelungiri, azi probabil că vrâncenii ar fi dorit să arunce prosopul mai repede.


Poate nu chiar după primul sfert, cedat covărşitor: 6-26. Gazdele şi-au mai revenit în a doua pătrime, pe care a cedat-o la „doar” şapte puncte (20-27). Bănăţenii au păstrat ritmul, câştigând la aceeaşi diferenţă sfertul 3 (21-14). Doar ultima bucată de zece minute a fost acontată de amfitrioni (18-17).

Alb-violeţii au avut şi doi marcatori „cei mai buni”, Sherwood Brown şi Will Talton II, ambii cu câte 16 puncte. Ceilalţi realizatori ai oaspeţilor au fost: Gajic 15 pt., Olah 13, Mirkovic 11, E. Petrescu 8, Schipor 8 şi Komatina 4. Pentru gazde principalul realizator a fost Justin Baker – 15 puncte.

Pentru SCM Timişoara urmează un nou meci la doar patru zile distanţă, sâmbătă, de la ora 18.00, de această dată acasă, cu CSU Sibiu. „Leii” au urcat în Top 8 după acest succes, având doar opt eşecuri în 20 de meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.