A fost semnat contractul pentru construirea unui nou corp de clădire pentru...

A fost semnat contractul pentru construirea unui nou corp de clădire pentru Școala Gimnazială nr. 13

0
DISTRIBUIȚI

O singură firmă a fost interesată de construirea unui corp de clădire cu un etaj la Școala Gimnazială nr. 13 din Timișoara, oferta venind din partea unei firme din Lugoj, iar astăzi municipalitatea a anunțat semnarea contractului pentru acest proiect.

Investiția în noua clădire se ridică la aproape 2,7 milioane de lei, fără TVA, mare parte din bani fiind fonduri europene nerambursabile obținute prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Clădirea nouă va avea o zonă cu spaţii de învăţământ şi o zonă cu sală de sport şi spaţii adiacente acesteia.


Astfel, la parter vor fi construite trei săli de clasă și o sală de sport cu suprafața de 164 de metri pătrați. Tot la parter vor fi amenajate grupuri sanitare și va fi instalată o centrală pentru detecția incendiilor. La etaj vor fi amenajate alte patru noi săli de clasă, o tribună și grupuri sanitare.

„Beneficiarii acestui proiect sunt cei 613 elevi care studiază în acest moment la Școala Gimnazială nr. 13, dar și copiii din zona Freidorf, care vor avea acces la o infrastructură educațională modernă. Obiectivul general al proiectului, promovat prin GAL Freidorf, este îmbunătățirea nivelului educațional prin creșterea accesului la educație și reducerea abandonului școlar”, a transmis Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.