Noul proiect al lui Cristi Iakab, Dirty Pockets, susține primul concert la...

Noul proiect al lui Cristi Iakab, Dirty Pockets, susține primul concert la Timișoara UPDATE Concertul a fost amânat pentru luna mai

0
DISTRIBUIȚI

La începutul acestui an, liderul formației reșițene Cristi Iakab and The Road Band, a anunțat că a pus bazele unui nou proiect muzical ce poartă numele de Dirty Pockets, iar spectatorii timișoreni au ocazia să asiste la primul recital al acestei trupe din orașul nostru, evenimentul urmând să se desfășoare joi, 28 aprilie, de la ora 20, la Casa Del Retro.

„Ne-am dorit un proiect în care etniile, diferențele sociale, de opinie sau culoare să nu conteze si să fie puse laolaltă in muzica care ne unește.


Acest proiect l-am început in spiritul virtuților reșițene pe care l-am invățat si dorim să il continuam prin a ne exprima liber si inedit sub numele Dirty Pockets. Mereu mi-a plăcut muzica mai veche instrumentală pe care o ascultam în serialele de televiziune sau filmele de acțiune când am fost copil. «Străzile din San Francisco», «Bullitt», «Enter The Dragon», «James Bond». Am aflat în timp de compozitorul acelor soundtrack-uri pe nume Lalo Shifrin care a făcut muzică pe care fară sa ne dăm seama o cunoaștem cu toții din filmele pe care le-am vizionat. Aceasta a fost inspirația care ne-a direcționat spre proiectul Dirty Pockets unde am incercat sa adăugam si ceva flavor românesc sau balcanic“, a spus Cristi Iakab despre apariția proiectului Dirty Pockets.

Artistul s-a născut la Reşiţa, și a fost atras de muzică încă din copilărie. După ce a petrecut câţiva ani în Elveţia, unde a început să cânte în diverse trupe, în 1994 s-a întors în ţara noastră și a devenit cunoscut grație trupei Screaming Heads. De-a lungul anilor, artistul a avut o serie de colaborări, iar din anul 2000 a fondat trupa Cristi Iakab and The Road Band.

UPDATE Concertul Dirty Pockets a fost amânat pentru luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.