Presiune scăzută a apei în mai multe localități din Timiș

Presiune scăzută a apei în mai multe localități din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 6 aprilie, între orele 8-16, presiunea apei va fi scăzută în localitatea Făget, pe străzile Gheorghe Doja, George Coșbuc, Ștefan cel Mare și Aleea Spitalului, datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rețelei de distribuție.

De asemenea, miercuri, 6 aprilie, între orele 9 și 14, se va opri apa pe strada Griviței din Buziaș pentru o intervenție la căminul de vane.

Joi, 7 aprilie, între orele 9 și 15, în Remetea Mare se vor spăla rezervorul de înmagazinare și rețeaua de distribuție, iar între orele 9-14 se va spăla rețeaua din Jabăr.


Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.