Tânăra Ripensia a cedat cu junii FCSB-ului de la Unirea Constanţa. Roş-galbenii...

Tânăra Ripensia a cedat cu junii FCSB-ului de la Unirea Constanţa. Roş-galbenii au condus la Buftea

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Fără griji în clasament, Ripensia a abordat jocul de la Buftea cu mulţi tineri, dar s-a văzut până la urmă învins de o trupă mai „precoce”, cea a Unirii Constanţa, formată în fapt din juniori ai FCSB-ului. Gazdele au câştigat cu 2-1, dar nu mai au şanse la locul de baraj din grupa B a play-out-ului Ligii 2.

Timişorenii au anunţat că abordează deplasarea cu mulţi tineri, mai ales în condiţiile în care grijile din clasamentu au dispărut. Titular a fost Avrămescu, dintre noutăţile din academia proprie, dar ceilalţi juni din lot au intrat abia în prelungiri (Huciu şi Careba).

„Ripi” a deschis scorul după o oră de joc, prin Mihai Ene, cu un şut plasat.


Dar gazdele (de pe hârtie) au egalat peste şase minute după o gafă a lui Dobre, de care a profitat Paul Coza. Scorul final a fost 2-1 pentru Unirea după ce Laur. Ardelean l-a lobat pe goalkeeperul timişorean în minutul 83. Pe final Piftor a încercat să restabilească, fără succes, egalitate.

Ripensia rămâne cu 28 de puncte pe locul 4, dar nu mai poate fi ajunsă de Braşov, care are şi un singur meci rămas de disputat, echipa care va juca barajul de supravieţuire cu Politehnica. Pentru roş-galbeni urmează un nou meci fără miză, acasă, cu Unirea Dej.

Unirea Constanța: Udrea – Cireșoiu, R. Gab. Zamfir, Coza, Șuteu – Lăcătuș, Ciuciulete, Laur. Ardelean (cpt.) – Ad. Niță, Chirițoiu, Șerbănescu. Antrenor: Leonard Strizu.

Ripensia: Dobre – Sturzu, Lalic, Fridrich, Gladun (90+2, Huciu) – T. Călin (cpt.), V. Macrițchii – Piftor (90+2, Morariu), M. Ene (90+2, Careba), Avrămescu (54, Mitrov)  – Golda (82, Matiș). Antrenor: Călin Mada.

”Am pierdut pe lipsa de concentrare! Cât de cât am controlat jocul, am avut posesia. Ne-am creat ocazii de gol, am reușit în cele din urmă să marcăm. Apoi, a intervenit o relaxare prematură, poate și deoarece știm că suntem salvați din punct de vedere matematic. Cum am zis, pe o lipsă de concentrare și pe greșeli individuale, am primit două goluri. Apoi, cei de la Unirea s-au baricadat mai mult în jurul propriului careu și a fost greu să le dăm gol. Îi felicit pe cei de la Unirea Constanța pentru cum s-au prezentat. Au jucat bine astăzi, au știut ce vor, au fost concentrați 100%. Revenind la noi, greșelile personale se plătesc. Până nu vom elimina erorile și nu vom fi concentrați 100% la ce trebuie să facem în teren, nu vom evolua la nivelul la care dorim. Astăzi am început partida cu doi jucători de 2003, jocul l-am încheiat cu alți doi jucători de 2005. Același lucru îl vom face și în următoarele două etape, deoarece vrem să vedem cum se prezintă jucătorii din Academie. Vrem să știm pentru sezonul viitor pe ce ne bazăm!”, a spus „secundul” Iulian Muntean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.