SCM Timişoara, învinsă tot la o diferenţă mică de Oradea. Lot de...

SCM Timişoara, învinsă tot la o diferenţă mică de Oradea. Lot de doar zece jucători pentru bănăţeni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a cedat în deplasarea dificilă de la Oradea, scor 72-78 cu CSM. Din cauza absenţelor, antrenorul Dragan Petricevic nu a putut miza decât pe zece oameni.

În restanţa din urmă cu doar trei zile bihorenii câştigaseră pe Bega, mai „strâns”, 67-62.

În continuare cu un lot incomplet, „Leii din Banat” au început bine duelul de la Oradea şi a avut avantaj de patru puncte la finele primului sfert (18-14).


Gazdele au revenit apoi pe tabelă şi au încheiat prima jumătate uşor în avantaj: 31-29. În sfertul 3 bihorenii s-au distanţat la câteva puncte, dar timişorenii au lovit în ultimele secunde prin triţa lui Gajic şi începeau ultima pătrime cu +1 pe tabelă (53-52)!

Ultimele zece minute au fost foarte disputate, cu gazdele revenind la conducerea ostilităţilor prin reuşitele lui Ogden şi Markovic. CSM a avut pe final şi +8, dar nu a fost „linişte”. Olah şi-a apropiat colegii la două puncte când mai era un minut bun pe cronometru. Dar amfitrionii şi-au calculat mai bine paşii în ultimele secunde şi Richard a făcut practic diferenţa.

Alex Olah a fost coşgheterul întâlnirii, cu 19 puncte. El a fost urmat, în ordine, pe lista marcatorilor, dintre colegi, de: Mirkovic 16 pt., Talton II 12, Gajic 12, Lilov 5, Schipor 3, Komatina 3, Strong 2. Principalul realizator al Oradiei a fost Kristopher Richard, cu 17 puncte.

În urma acestui succes direct CSM Oradea rămâne pe 4, cu 47 de puncte din 27 de partide, în timp ce bănăţenii au două puncte mai puţin şi ocupă locul 5 din 28 de meciuri.

Următorul joc al alb-violeţilor va fi acasă, pe 22 aprilie, cu U-BT Cluj, campioana şi performera din Champions League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.