SCM Timişoara a pierdut cu puternica U-BT Cluj-Napoca

SCM Timişoara a pierdut cu puternica U-BT Cluj-Napoca

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timisoara / Facebook (arhivă)

„Leii din Banat” nu au putut produce surpriza înainte de Paşti, acasă, cu U-BT Cluj Napoca. Ardelenii, performeri şi în Europa, au învins-o pe SCM Timişoara cu 90-70.

Campioana României venea pe Bega după eliminarea din sferturile Ligii Campionilor în faţa formaţiei germane Riesen Ludwigsburg. Performanţa continentală a clujenilor va fi greu de egalat de vreun club de baschet din ţară.

SCM Timişoara a avut din nou o bancă „scurtă” şi a cedat primul sfert la 17 puncte diferenţă (15-32)! „Leii” au câştigat sfertul 2 cu 18-10, aşa că diferenţa la pauză era decentă, chiar recuperabilă.


Totuşi, oaspeţii nu au mai cedat teren în partea a doua a întâlnirii, câştigân cu 23-17, respectiv 25-20, ultimele segmente ale întâlnirii din „Olimpia”.

Adam Mirkovic are meritul de a fi cel mai bun marcator al întâlnirii, cu 17 puncte marcate pentru bănăţeni. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Olah 14 pt., Talton II 13, Gajic 11, Lilov 5, E. Petrescu 4, Komatina 2, Schipor 2 şi R. Stanciu 2. De partea cealaltă, coşgheter pentru U-BT a fost Giordan Watson, cu 16 puncte.

Ardelenii au 26 victorii şi sunt pe prima poziţie, timişorenii rămân cu 17 victorii, având acum 12 înfrângeri, dar vor participa sigur în play-off. „Leii”, care ocupau poziţia a 6-a, încheie sezonul regular cu un joc acasă, vineri, 29 aprilie, de la ora 17.45, cu „lanterna” Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.