Se apropie o nouă ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”

Se apropie o nouă ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a IV-a ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”, eveniment organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, va avea loc în 14 aprilie, începând cu ora 18:00, în sala Timișoara Convention Center. La ediția din acest an a festivalului, una din cele mai prestigioase competiții de interpretare a folclorului, au intrat în competiția pentru marele premiu, în urma preselecției, 16 tineri interpreți din Banat Transilvania, Oltenia și Muntenia, care vor fi acompaniați de orchestra ansamblului profesionist „Banatul”, coordonată de dirijorul Sebastian Roșca. Interpreți consacrați ai folclorului bănățean – Tiberiu Ceia, Ana Munteanu, Elena Jurjescu, Vasile Conea – vor susține un recital, alături de soliști de succes din noua generație, precum Stana Stepanescu, Ciprian Pop, Răzvan Năstăsescu și Alexandra Acs.

Spectacolul va fi transmis în direct pe Ansamblul Profesionist Banatul – Oficial | Facebook, precum și pe CCAJT – YouTube.


Festivalul va fi preluat și de TVR și difuzat în grila sa de programe. Dansuri din pusta Banatului, în coregrafia maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu, precum și câteva momente în premieră, vor fi prezentate de către corpul de balet al ansamblului profesionist „Banatul”. Juriul este alcătuit din personalități ale domeniului: Elize Stan, AndreeaVoica, Liliana Laichici, Veronica Demenescu, Daniela Băcilă și Adrian Scorobete.

Invitațiile se pot ridica deja de la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, Str. E. Ungureanu, nr. 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.