Alfred Simonis, ceartă cu un deputat AUR, pe holurile Parlamentului: „Mă-ta e...

Alfred Simonis, ceartă cu un deputat AUR, pe holurile Parlamentului: „Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”. Deputatul de Timiș, amenințat cu bătaia

3
DISTRIBUIȚI

Scandal, astăzi, pe holurile Camerei Deputaţilor, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, incident care s-a lăsat cu înjurături şi cu ameninţarea cu bătaia.

Parlamentarii AUR au vrut să îi reproşeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

Dumitru Focşa, AUR: De ce sunteţi, băi, hoţi?

Alfred Simonis, PSD: Hoţ eşti tu şi cu cine te-a făcut pe tine.

Dumitru Focşa: Băi, nesimţitule, valutistule!

Alfred Simonis, PSD: Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, a răspuns Simonis.

„Dispari de aici!”, a mai spus liderul deputaţilor PSD.

„Băi nesimţitule, valutistule! Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat un alt reprezentant AUR pe hol, după Simonis.

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred Simonis, dar a încercat să îşi justifice gestul în faţa jurnaliştilor spunând că deputatul PSD a vorbit despre mama lui, care e moartă de doi ani.

„Da, i-am spus că îl calc în picioare… Nu o aduci pe mama în discuţie.


Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a spus el.

3 COMENTARII

  1. Doi agramați au acces la viata publica a cetățeanului roman prin puterea de a legifera în numele acestei umile tarii! Păcatul generațiilor se răsfrânge asupra neputinței naționale! Puterea naționalismului a ajuns o derâdere cumplita!

  2. Atata stie Simions asta:sa injure de mama.E un hot ordinar si fura cu ajutorul functiei si a DNA care il protejeaza.Vai de tara asta cand ajung bisnitarii la putere.DNA,facem si noi treaba sau????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.