Noi controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Nouă firme controlate, nouă amenzi...

Noi controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Nouă firme controlate, nouă amenzi date

0
DISTRIBUIȚI

În primele trei zile ale acestei săptămâni, polițiști de la Serviciul de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara au desfășurat acțiuni comune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților în domeniul silvic.

„Pe parcursul celor trei zile au fost efectuate controale privind circulația, depozitarea, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, fiind verificați nouă operatori economici din domeniu, în cazul cărora s-au constatat că au primit în depozit un volum total de peste 218 metri cubi de material lemnos, de diferite specii și sortimente, fără proveniență legală.


În urma neregulilor constatate au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale în valoare totală de 65.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. De asemenea, au fost confiscați 218, 77 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de peste 36.000 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.