O femeie de 22 de ani a căzut în gol de pe...

O femeie de 22 de ani a căzut în gol de pe un bloc de patru etaje, sub ochii salvatorilor

3
DISTRIBUIȚI

 

Scene de groază, în această dimineață, la Reșița – un apel la 112 a anunțat că o persoana amenința că se arunca de la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinte.


Imediat, un echipaj de la  Detasamentul de Pompieri Resita s-a deplasat la fața locului  cu perna pneumatica și o autospeciala de intervenție și salvări de la înălțimi. La fața locului a fost trimis și un echipaj medical de la Ambulanță, care a ajuns primul în zonă.

Până să ajungă pompierii, femeia în vârstă de 22 de ani ” a alunecat de pe streașina blocului și a căzut în gol, de la etajul 4. Aceasta a căzut pe o zona verde și prezintă semne vitale, dar este inconștientă. Echipajul SAJ ii acorda prim-ajutor pentru stabilizarea acesteia și o transporta la spital (UPU)”, se arată în comunicatul ISU Caraș Severin. Poliția a început o anchetă.

3 COMENTARII

  1. Se arunca de pe blocuri, de ce???::-depresia de la drogurii! vand astia droguri cristal , mdma si cocaina si nimeni nu ii aresteaza, nicu olaru , andrei martin si george gurgus, politia se drogheaza cu ei in barul pe care il detin in freidorf la liceul auto!! alo bucurestiul diicot timisoara doarme de

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.