Program infernal confirmat pentru SCM Politehnica. Patru meciuri în cinci zile, cu...

Program infernal confirmat pentru SCM Politehnica. Patru meciuri în cinci zile, cu tot cu barajul de supravieţuire

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhivă)

SCM Poli e forţată să dispute un meci de campionat care nu mai contează miercuri, pentru ca apoi, la nici două zile distanţă, să dispute tocmai în judeţul Braşov primul duel pentru rămânerea în Liga Zimbrilor.

Programul ştiut se pare că nu a fost „alterat”, astfel că timişorenii au un adevărat maraton la închiderea sezonului şi ultimele trei meciuri contează enorm. Indiferent de rezultatul de poimâine cu dobrogenii, Poli rămâne pe 11 în clasamentul final şi-şi face bagajele pentru barajul de la Ghimbav (20-22 mai).

„Este greu după ce ai dus un sezon întreg în spate, cu atâtea greutăți, să mai joci patru meciuri în cinci zile, iar ziua teoretic liberă să fie de fapt destinată unei deplasări de 400 de kilometri.


Nu e normal, dar trebuie să ne conformăm și să ne dozăm ultimele rămășițe de energie și să ne prezentăm bine în baraj, să câștigăm în primul rând cele două meciuri cu echipele din liga a doua și să ne asigurăm locul în viitoarea ediție a Ligii Naționale. Avem și accidentări în lot, ceea ce s-a văzut la meciul cu Alexandria, dar sper ca băieții care sunt apți să fie la capacitate 100%”, a declarat Atilla Horvath, „principalul” alb-violeţilor.

Programul a fost socotit „nebun” de către bănăţeni, care trebuie să se claseze în primele două la turneul braşovean ca să rămână în elită.

Programul Politehnicii:

Miercuri, 16.00, Timișoara, SCM Politehnica – Dobrogea Sud Constanța

Joi, deplasare Timișoara – Ghimbav, 400 km

Vineri, 16.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Sighișoara (locul IV în Divizia A)

Sâmbătă, 11.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Oradea (locul III în Divizia A)

Duminică, 13.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Bacău (locul XII în Liga Zimbrilor)

Primele două clasate din turneul de la Ghimbav vor juca în ediția viitoare a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.