O femeie s-a aruncat, împreună cu cei doi copii, de pe un...

O femeie s-a aruncat, împreună cu cei doi copii, de pe un bloc cu zece etaje din zona Dâmboviţa a Timişoarei UPDATE A murit și al doilea copil

2
DISTRIBUIȚI

Tragedie în această dimineaţă în cartierul Dâmboviţa, din Timişoara.


O femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe blocul cu zece etaje de pe bulevardul Dâmboviţa, aflat peste drum de sediul STPT.

Femeia în vârstă de 33 de ani şi unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt. Cel de-al doilea copil, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a fost preluată de un echipaj SMURD şi se încearcă resuscitarea acestuia

UPDATE Nici cel de-al doilea copil nu a supravieţuit, fetiţa de 6 ani a murit în ciuda eforturilor echipajelor de urgență.

2 COMENTARII

  1. Cine stie ce inscenari au fost impotriva mamei puse la cale de sot pentru a o desparti de copii cu complicitatea unor politisti coruptisi chiar poate judecatoare care au gasit inca o sursa de spaga.
    Legea 127/2003 actualizata, legea impotriva violentei domestice exista nu pentru a apara familia, copiii , parintii ci pentru a fi sursa de imbogatire pentru politisti corupti,asisderea procuri, dar cel mai grav de judecatoare lacome carefac din suferinta oamenilor sursa de mita. caz concret si la Tribunalul Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.