Agitaţie pe şantierul drumului care leagă A1 de Sânandrei. Au început forajele...

Agitaţie pe şantierul drumului care leagă A1 de Sânandrei. Au început forajele la viitorul pasaj peste DN 69

0
DISTRIBUIȚI

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP Timişoara) anunță că antreprenorul contractat pentru realizarea noului drum de legătură dintre autostrada A1 și DN 69, cu descărcare la Sânandrei, a început să lucreze la forajele pentru viitorul pasaj peste drumul naţional care leagă Timişoara de Arad.

Todini Costruzioni Generali S.p.A.


a început să se mobilizeze iar până acum au fost realizate lucrări de tipul: decopertări ale stratului vegetal și pregătirea terenului pentru fundare, nivelări, topografie, relocări de utilități, drumuri tehnologice etc.

„Lungimea noului drum de legătură pentru descărcarea traficului de pe autostrada A1 spre Timișoara, pe conexiunea DN 69 Timișoara-Arad, este de 10,25 km. Drumul va avea două poduri noi, șase pasaje și trei noduri rutiere. Durata contractului, care a început în martie 2021, este de 24 de luni, din care: 6 luni a fost perioada de proiectare, iar 18 luni este perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 7 ani”, se mai arată în anunţul DRDP Timişoara.

Contractul a fost semnat încă de la începutul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.