Cum a ”betonat” sentința în dosarul Champions liderul interlop Lucian Boncu. Cine...

Cum a ”betonat” sentința în dosarul Champions liderul interlop Lucian Boncu. Cine e inculpatul care a depus în apărare proba care a dovedit, de fapt, agresarea victimei

3
DISTRIBUIȚI

Condamnarea pentru sechestrare de persoane și șantaj a lui Lucian Boncu și a celorlalți inculpați, în dosarul DIICOT care a vizat sechestrarea unui taximetrist bucureștean în clubul Champions din Timișoara, a fost ”betonată” inclusiv cu probe depuse în apărare de cei anchetați și de laudele lui Lucian Boncu, ulterior evenimentului, care au fost înregistrate în timpul monitorizării sale în alte dosare penale. Deși acesta a negat în sala de judecată faptul că l-ar fi agresat pe cel care era bănuit că a fraudat aparetele de jocuri de noroc, Boncu în discuțiile cu apropiații a dat detalii despre aceste evenimente și a ajutat procurorii DIICOT să refacă puzzle-ul celor întâmplate în club.

Când era în arest la domiciliu, în 18 aprilie 2020, Boncu a povestit ce s-a întâmplat în clubul Champions, ”Sm dat câteva shot uri, eu m-am amețit, bă vorbești cu
ăla… pă ăsta pe Amore îl ajutăm? Da! îI ajutăm pe ăsta… fă ce vrei! îmi zice ea, bine dracu ca n-am vorbit pe telefon cu ea…mă gândeam bă hai că… i-am zis: „Dă-te Amore!”. Flosc! Pleosc! „Zii în morţii mă-tii de unde ai banii?” O zis tot, de acolo, acolo, acolo… Păi du-te dracu, păi sună-1 pe Nuţu Cămătaru sau pe Sile să vezi că-ţi dă, mă pune dracu să-1 sun pe Bebe, pfai zice: dă-ţi-1 dracu că-i o rablă de om, a zis, îl trimit ăştia săgeată… I-auzi ce zic băieţii! Buf, buf ia două perechi de două palmi..”, a spus Boncu, conform înregistrărilor de la dosar.

Inculpatul Gyulai Daniel Ioan, administratorul clubului,  prin apărătorul ales, a depus în apărare o înregistrare ambientală, făcută atunci, în care s-a putut observa cum șoferul de taxi, aflat la un aparat de jocuri electronice, dădea explicații despre modalitatea în care a obţinut câștigurile.


Proba ar fi trebuit să dovedească că bucureșteanul nu a fost sechestrat. Tribunalul Timiș a observat, însă, un detaliu cheie.

”Din vizionarea filmării se poate observa că la momentele 00:55, 01:10, 02:12-02:28, 02:49, 03:17, 03:20 şi 03:34 ale înregistrării, urechea stângă a părții civile prezintă semne de violenţă, de culoare violacee, asemănătoare cu nuanța care apare în imaginile care au fost efectuate în data de 17.09.2019 la sediul organelor judiciare (vol. 2, filele 22-30, fotografiile cu nr. 8,13,14). (…) Instanța, procedând la vizionarea imaginilor, constată că pavilionul auricular stâng al părții civile prezintă o culoare violacee, ce ar putea fi cauzată de modul de cădere a umbrei pe fata părții civile şi reflecția culorilor aparatului de joc, însă, la o privire mai atentă, se observă că lobul urechii stângi este mai umflat decât lobul urechii drepte, ceea ce poate constitui indiciu al prezentei unei leziuni”, se arată în motivarea sentinței.

De asemenea, această probă a fost coroborată cu înregistrarea făcută de polițiștii de la Direcția de Operațiuni Speciale când a fost lăsat taximetristul să plece, observându-se aceleași leziuni. ”Din vizionarea fişierului denumit „MV27 PERSOANA DE SEX MASCULIN DE APROX 50-55 DE ANI CARE A IEŞIT DIN SALA DE JOCURI URCA LA AUTO
MARCA LOGAN” se observă că pavilionul auricular stâng al părții civile prezintă o culoare
violacee, vizibil diferită de restul coloritului feţei părții civile, ceea ce indică prezenta unei
leziuni traumatice ( echimoze violacee ) localizată în acea zonă”, motivează instanța.

3 COMENTARII

  1. Un jeg de om și la propriu și la figurat, cum zicea Pygu :” asta numa’ in trening se îmbracă la cat e de umflat”. Sper sa stea cât mai mult la bulău și să mai ia câțiva cu el la „facultate”.

  2. Pe umflatu asta l au facut toti apropiatii din antirajul lui.Handbalista paula stefan care e mare campion la lins grasi in cur a fost primul care a dat decalaratii ce l au ingrapoa pe grasut.Se spune ca ala de vindea cupe si medalii la iulius mall a dar faliment de cand aceasta handbalista a intrat la parnaie su nu a mai cumparat medalii ca sa se pozeze cu ele.La cat erai de tras nu ma mir ca au reusit toti lingaii sa te faca….

  3. S-au dat in primire unul pe celălalt barosanii . Dacă existau olimpiade de sifoane Boncu podium locul 1 , locotenentului lui locul 2 , probabil locul 3 tot unim din frăția sifoanelor 🙂 sa vedem cã trebuie sa mai viină o grămada de dosare noi dacă sifonariile toate se consemnează . La Mulți Ani bătăuși de 2 lei de se dau cu parfum de mafioți

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.