Patru tineri de la CFR Timișoara, în lotul României U19 pentru pregătirea...

Patru tineri de la CFR Timișoara, în lotul României U19 pentru pregătirea Europeanului de futsal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă captură YouTube

Nu mai puțin de patru jucători tineri de la CFR Timișoara au fost chemați de selecționerul naționalei U19, Robert Lupu, pentru primul cantonament al României în vederea pregătirii UEFA Under-19 Futsal Euro 2022.

Alexandru Trifa, Marius David, Norbert Barbócz și Andrei Buhăceanu sunt juniorii care speră să ajungă de pe Bega la Jaen, în Spania, gazda turneului final continental care va avea loc în perioada 3-10 septembrie.

Cei patru fac parte din lotul României care se va reuni joi, 23 iunie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru un cantonament de o săptămână.


Prima acțiune a reprezentativei de futsal U19 după calificarea la Euro 2022.

Tricolorii lui Robert Lupu își vor petrece primele patru zile ale perioadei de pregătire la Mogoșoaia și Chitila, după care vor trece Prutul pentru două partide de verificare cu selecționata similară a Moldovei, mai informează FRF.

La nivel U19 CFR Timișoara e vicecampioană națională, în timp ce la seniori s-a obținut bronzul.

Lotul României U19:

Alin Cârdei (CS United Galați), Andrei Crudu, Darius Roca (ambii Futsal Ceahlăul Piatra Neamț), Alexandru Tărăbîc (CFR Turnu Severin), Péter Miklós, Kerestély József, Csog János Csongor (toți trei de la FK Odorheiu Secuiesc), Alexandru Trifa, Marius David, Norbert Barbócz, Andrei Buhăceanu (toți patru de la CFR Timișoara), Nagy Tamás, Patrick Chertes (ambii de la CSM Târgu Mureș), Bandi Álmos-Árpád (KSE Târgu Secuiesc)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.