Programul intervenţiilor Aquatim şi unde se întrerupe apa în Timişoara şi judeţul...

Programul intervenţiilor Aquatim şi unde se întrerupe apa în Timişoara şi judeţul Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat noi intervenții pentru remedierea unor avarii în Timişoara şi judeţul Timiş. Astfel, apa va fi întreruptă până la ora 15 în Timişoara pentru consumatorii de pe Calea Sever Bocu, Albinelor, Mangalia, Splaiul Nicolae Titulescu, respectiv pentru locuitorii din localităţile Săcălaz, Moșnița Nouă, Remetea Mare și Recaș.

De asemenea, tot azi, până la ora 16, locuitorii de pe străzile Vâlcele, Țarinii, Strada Dorobanților, Calea Bichigiului, Str.


Sebastian Olariu, Strada Mihai Viteazu, Strada Eftimie Murgu, Strada Lalelelor, Strada Dionisie Pășcuțiu, nu vor avea apă ca urmare a unor lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Din acelaşi motiv, locuitorii din Izvin sunt privaţi de apă curentă între orele 9-15 până vineri.

Mâine, se anunţă presiune scăzută, între 8 şi 20, ca urmare a lucrării de deviere provizorie a conductei DN800 mm, cuprinsă în proiectul Pasajului Inferior Solventul. Vor fi afectaţi locuitorii de pe strada Gheorghe Barițiu, Strada Gării, Strada Nufăr, Splaiul Nicolae Titulescu, Strada Gelu şi Strada Constantin Olănescu.

De presiune scăzută, joi între orele 8 şi 13, vor avea parte şi consumatorii din Tormac şi Şipet, ca urmare a unor lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.