Politehnica Timişoara a mai transferat un mijlocaş. Vine de la o formaţie...

Politehnica Timişoara a mai transferat un mijlocaş. Vine de la o formaţie care a ratat promovarea în Liga 2

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a transferat al doilea mijlocaş în două zile. După Silviu Pană ieri, înaintea reunirii, alb-violeţii l-au înregimentat şi pe mai tânărul Răzvan Milea, care până acum a evoluat doar la nivelul Ligii 3, dar s-a şi bătut pentru promovare, în baraj, cu CS Tunari, ultima sa formaţie.

Alb-violeţii continuă să-şi mărească lotul pentru Liga 2, deoarece ultimele informaţii duc aproape spre 100% în ocuparea unui loc în „B”.


Cel mai probabil vor fi mai multe locuri libere prin capotarea Clinceniului şi Gazului cel puţin.

Astfel, dacă ieri s-a anunţat un nume experimentat, Pană (30 ani), de la Petrolul, astăzi timişorenilor li s-a alăturat un tânăr de perspectivă. Milea are 22 de ani, a crescut la Regal Sport, care a fost academia din România a celor de la Atletico Madrid, şi CSA Steaua. Apoi a fost în „C” la Progresul Spartac, Mostiştea Ulmu şi Tunari. Cu cea din urmă a ratat promovarea chiar împotriva celor de la Spartac după o finală de baraj pierdută clar în două manşe. Pe lângă cele patru meciuri de baraj jucate, în sezonul trecut a marcat de şase ori în 25 de meciuri la nivelul Ligii 3.

„Bine ai venit pe Bega şi cât mai multe realizări în alb-violet, Răzvane!”, i-a urat Politehnica mijlocaşului central care poate evolua şi în bandă şi care a semnat pe doi ani de zile.

Mâine, de la ora 11, tinerii alb-violeţi au test pe „Ştiinţa” cu Obilici Sânmartinu Sârbesc. Ieri, la reunire, bănăţenii au avut nu mai puţin de 41 de nume în pregătiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.