Rata de infectare cu coronavirus în Timiș, creștere ușoară după 61 de...

Rata de infectare cu coronavirus în Timiș, creștere ușoară după 61 de zile consecutive pe o pantă descendentă

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 17 cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 575 teste efectuate (din care 357 teste rapide).

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 0,28 (față de 0,27 ieri și 0,28 miercuri).


Este prima zi în care rata de infectare cu coronavirus în județ crește, după 61 de zile consecutive în care tendința a fost descrescătoare.

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 31 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți șapte pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.040 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat astăzi cu un focar se află în supraveghere epidemiologică, cu patru cazuri printre pacienții unei secții de la Spitalul Județean din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.