SCM Timişoara trimite un tânăr baschetbalist la lotul naţional U16. Va juca...

SCM Timişoara trimite un tânăr baschetbalist la lotul naţional U16. Va juca la Europeanul din Bulgaria

0
DISTRIBUIȚI

România participă între 11 şi 20 august la Campionatul European U16 Masculin – Divizia B de la Sofia (Bulgaria). SCM OHMA Timişoara are şi ea un reprezentant la lot în persoana juniorului Şerban Horga.

Horga a impresionat recent în sala „Olimpia” din Ploiești la meciurile din cadrul FIBA Youth Development Fund.


Șerban a încheiat şi un sezon reușit alături de echipele U15 și U18 ale SCM-ului, ambele calificate la turneele finale. Totodată, el a fost inclus în premieră în lotul formației de seniori conduse de antrenorul Dragan Petricevic.

Tricolorii U16 se află în cantonament la București. Între 21 iunie și 6 iulie este programat un stagiu centralizat axat pe pregătirea fizică la Limnos, în Grecia. Va urma, în perioada 7-10 iulie, o serie de meciuri amicale cu Luxemburg, apoi, între 13 și 20 iulie, un nou cantonament la București, urmate de partide de verificare cu Portugalia (21-25 iulie), apoi un alt stagiu în capitală (27 iulie – 3 august), teste cu Grecia (4-8 august, la Salonic) și, chiar înaintea startului competiției menționate, o perioadă de acomodare în Bulgaria (8-11 august).

La Campionatul European U16 Masculin – Divizia B, România face parte din grupa D, alături de Germania, Ucraina, Finlanda, Irlanda și Slovacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.