Demolare în Bucovina: SCM USAMVB Timişoara, victorie la un scor „astronomic” în...

Demolare în Bucovina: SCM USAMVB Timişoara, victorie la un scor „astronomic” în jocul de la Suceava

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă SCM Timişoara

Ideea unei Ligi Naţionale cu toate formaţiile de seniori „apte” a avut rapid urmări negative. De exemplu, astăzi, SCM USAMVB Timişoara a avut parte de un antrenament cu public pe terenul celor de la CSM Bucovina Suceava.


Jocul s-a încheiat cu scorul de 137-0 pentru bănăţeni, cel mai drastic rezultat înregistrat până acum în acest sezon de rugby.

La acest scor se poate comenta doar pe seama utilităţii acestui campionat diluat cu formaţii care ar fi evoluat în eşalonul secund în mod obişnuit. Decizia FRR nu are cum să ajute cluburile mici de seniori, care cu greu fac faţă grupărilor care dominau şi SuperLiga.

Pe terenul Unirea din Suceava s-a pus doar problema scorului. Timişorenii aveau deja asigurat totul înaintea pauzei. La jumătatea meciului a fost 80-0. Aşa că a fost loc şi pentru tinerii „leilor” să se afirme. Pentru conformitate, marcatorii au fost: Şteţco, Macovei (ambii 3 eseuri), Baloyi, Trăuşan, G. Rupanu, An. Mureşan şi Altinok (toţi câte 2), Khvicha, Vasilovici, I. Mureşan, A. Conache şi R. Murariu. Alin Conache a transformat de 13 ori iar Florin Vlaicu o dată.

Luni, de la ora 13.00, SCM USAMVB dispută al doilea meci la rând în Bucovina şi e de aşteptat un nou scor „fluviu”, poate nu la fel de mare, cu RC Gura Humorului (restanță din runda a VI-a). Timişorenii sunt lideri în grupa A, cu 25 de puncte – cinci victorii din cinci partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.