Sean Norvis a lansat un mix realizat pe un ponton amplasat în...

Sean Norvis a lansat un mix realizat pe un ponton amplasat în mijlocul Lacului Surduc

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Sean Norvis a lansat recent un mix realizat pe un ponton amplasat în mijlocul Lacului Surduc, care are parte și de un videoclip produs de Timișoara Film Society.

„Mi-am propus ca, cel puțin o dată pe an, să mă conectez cu natura așa cum știu eu mai bine, prin muzică. Anul trecut am mixat în Cetatea Șoimoș, în Lipova. În acest an am ales ca locație Lacul Surduc, o locație de suflet pe care o vizitam frecvent cu prietenii când eram adolescent. Mixul a fost filmat live pe un ponton privat din zona lacului, în parteneriat cu Primăria Comunei Fârdea”, spune Sean Norvis.

După ce şi-a lansat albumul UNITED în premieră internațională cu Label Worx, în clubul Fratelli din Timișoara, Sean Norvis continuă seria de piese atipice sub proiectul Los Trafaletos, editat prin casa proprie de discuri, Norvis Music.


Noua piesă lansată sub acest pseudonim este o colaborare cu Ion Gheorghe, nimeni altul decât tatăl artistului Geo Da Silva, iar meloodia se numeşte „Frunză verde” şi vine ca o continuare a single-ului „Que hora es”.

La începutul acestui an Sean Norvis a lansat piesa „Eyes on Me”, alături de DJ Lucian & Geo, Next Route și Larisa Sîrbu, iar în data de 1 iulie artiștii vor lansa o versiune Club Mix a piesei.. Sean a mai facut un remix pentru piesa Direcția 5 – „Fii cum ești tu”, care va fi lansat în viitorul apropiat la labelul Cat Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.