Încă o voleibalistă străină la CSM Lugoj. Echipa timişeană e calificată direct...

Încă o voleibalistă străină la CSM Lugoj. Echipa timişeană e calificată direct în 16-imile Challenge Cup

0
DISTRIBUIȚI
Foto: stary.vecernikpv.cz

CSM Lugoj a ajuns la patru jucătoare străine transferate în această vară. Ultima sosită e „centrul” bulgar Veronika Bezhandolska, ultima dată în Israel la Maccabi Haifa.

Jucătoarea de peste graniţă a semnat un contract valabil pentru următorul sezon. Aceasta s-a născut pe 24 august 1992, are 1,90 m înălțime și evoluează pe postul de centru și vine de la Maccabi Haifa, câștigătoare a campionatului și a Cupei Israelului.


Veronika a mai evoluat în Bulgaria, Ungaria și Cehia, campionate în care a fost desemnată cel mai bun centru al sezonului în care a evoluat.

„O jucătoare cu mare experiență, care cu siguranță se va plia pe structura și cerințele acestui sezon competițional. Bun venit Veronika!”, se arată în anunţul clubului bănăţean.

CSM-ul le-a mai adus în această vară pe Sara Lozo, Aliona Martiniuc şi Tanja Grbic.

În altă ordine de idei, în urma rezultatelor bune din sezonul trecut european, CSM Lugoj e calificată direct pentru faza 16-imilor CEV Challenge Cup. În luna decembrie timişencele vor întâlni câştigatoarea meciului dintre echipa venită din BVA Cup şi Tchalau Chapelle Lez Herlaimont, din Belgia. Cel mai probabil prima va fi o echipă din Turcia, favorită la câştigarea BVA Cup (PTT Ankara este reprezentanta Turciei în BVA). Jocurile sunt programate între 13-15 decembrie şi 20-22 decembrie, returul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.