Ciocnire între un TIR și un microbuz pe o șosea din Banat....

Ciocnire între un TIR și un microbuz pe o șosea din Banat. Trei adulți și trei copii implicați în accident, a fost nevoie de descarcerare

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această seară pe una dintre cele mai circulate șosele din Banat, DN6 (E70), în zona localității cărășene Armeniș. În coliziune au fost implicate un autocamion și un microbuz în care se aflau în total șase persoane, trei adulți și trei copii.

Conform ISU Caraș-Severin, pentru cei doi adulți aflați în microbuz a fost nevoie de manevre de descarcerare, toate victimele fiind conștiente și cooperante.

La fața locului acționează Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două autospeciale de stingere/descarcerare și o ambulanță SMURD B2, Serviciul de Ambulanță Județan Caraș-Severin cu patru ambulanțe și echipaje ale IPJ Caraș-Severin.

ISU a transmis că toate cele șase persoane aflate în microbuz au fost transportate la „Urgențe” la Caransebeș, toate conștiente.


Șoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

UPDATE „În această seară, în jurul 20.00, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Armeniș, km 426+50 m, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. În accident au fost implicate un autoturism cu capacitatea 8+1 locuri și un ansamblu de vehicule, compus din cap tractor și semiremorcă. În urma accidentului a rezultat rănirea celor șase persoane din autoturism, trei adulți și trei minori, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice. În acest moment, se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul. Traficul rutier este restricționat până la finalizarea intervenției”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.