CSC Dumbrăviţa, în faţa celei mai lungi deplasări istorice. Întărire neaşteptată înainte...

CSC Dumbrăviţa, în faţa celei mai lungi deplasări istorice. Întărire neaşteptată înainte de duelul alb-verde de la Buftea

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook

CSC Dumbrăviţa va înfrunta sâmbătă uşor favorita Concordia Chiajna, într-un inedit duel al Ligii 2: 100% alb-verde şi între comunele periurbane ale Timişoarei şi Bucureştiului. Antrenorul Cosmin Stan e în continuare optimist, în ciuda înfrângerii la prima apariţie acasă. Nici ilfovenii nu o duc strălucit în startul sezonului. Mai mult, timişenii au reuşit să „repatrieze” un performer din sezonul trecut.

Alexandru Martinov s-a despărţit de FC Braşov, unde a fost adus de Dan Alexa, şi revine la Dumbrăviţa. Vestea a fost dată de „stegari”: „În această săptămână mijlocașul Alexandru Martinov și-a exprimat dorința de a se întoarce la clubul cu care a promovat în Liga 2, CSC Dumbrăvița”. Nu se ştie dacă „Jardel”, care înscrisese cinci goluri în 24 de partide ale sezonului regular din „C”, anul trecut, face parte din planurile pentru această deplasare. Sub Tâmpa, Martinov a jucat doar în ultimele 20 de minute ale meciului trecut (1-1 acasă cu Baia Mare).

Cosmin Stan a vorbit înaintea meciului despre jucătorii buni ai Chiajnei, o pretendentă la promovare la start, dar şi despre problemele gazdelor de omogenizare.


„Pentru noi fiecare meci la Liga 2 e o bucurie, mergem la Buftea încrezători, mergem după punct sau puncte, încercăm să speculăm la maxim greşelile adversarului. I-am văzut în primele două etape. În primul meci jucat acasă au avut chiar foarte multe probleme, au pierdut la scor cu o nou promovată, Slatina. Nu sunt rulaţi, chiar dacă în etapa a doua au câştigat la Ciuc. E o echipă cu foarte mulţi jucători noi, probabil nu s-au omogenizat încă aşa cum trebuie şi trebuie să profităm de lucrul ăsta. Pe de altă parte, e clar că e o echipă de valoare, dacă stăm să ne uităm pe componenţa echipei. Sunt jucători de valoare, care au jucat mult timp la nivelul primei ligi, aici aş aminti de Llullaku, Voicu, Mediop, Pațurcă sau Maric. Jucători cu multe meciuri în Liga I. Nouă ne plac meciurile cu echipe care au jucaători care au evoluat în prima ligă. Şi mă gândesc aici la meciul de baraj de la Reşiţa, unde, la fel, nimeni nu ne dădea nicio şansă… Nouă ne plac meciurile cu adversari tari și avem un început de campionat în care etapă după etapă întâlnim echipe tot mai puternice: Târgu Jiu, Dej, Chiajna, Steaua, Buzău, dar e bine pentru că putem să vedem la ce nivel suntem. Şi putem să vedem la ce nivel suntem, dacă ne putem ridica la nivelul echipelor bune din Liga 2”, a declarat Cosmin Stan, tehnicianul alb-verzilor.

Oaspeţii de la Pădurea Verde nu vor putea conta pe Ghinescu (în recuperare), aşteptat de marţea viitoare la pregătirea normală.

Meciul se dispută pe CNAF Buftea, în condiţiile în care „vulturii” Chiajnei îşi schimbă sinteticul cu un gazon natural în această perioadă. Partida Concordia Chiajna – CSC Dumbrăviţa e sâmbătă, de la ora 11.00 (netelevizată). Ambele echipe au câte trei puncte după două etape. Bănăţenii au învins Viitorul Pandurii la Tg. Jiu, ilfovenii au triumfat în runda trecută, tot cu 1-0, la Miercurea Ciuc.

541 kilometri sunt între Dumbrăviţa (Timişoara) şi Buftea, ceea ce înseamnă că până acum e cea mai lungă deplasare a trupei timişene pentru un joc oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.