Incendiu la o clădire dezafectată din vestul ţării. Cauza focului care ar...

Incendiu la o clădire dezafectată din vestul ţării. Cauza focului care ar fi putut provoca un dezastru

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii au fost nevoiţi să intervină puţin după miezul nopţii de duminică spre luni. Un incendiu a izbucnit la o clădire din incinta gării CFR din municipiul Arad. S-a stabilit că cel mai probabil o ţigară a fost factorul declanşator.

În jurul orei 00:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată de lângă gară.


Pentru misiune au fost dislocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara S42, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la întreaga clădire, cu posibilitate de propagare la restul construcțiilor aflate în proximitate dar și la vegetația uscată. Intervenția pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat în aproximativ o oră.

A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 20 mp iar zidurile clădirii au fost degradate. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: „fumatul/țigara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.