Lunea rock la Timișoara: concerte la StudentFest cu Luna Amară și The...

Lunea rock la Timișoara: concerte la StudentFest cu Luna Amară și The Hidden Jester

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1390645200">

Luni seara, Casa Tineretului din Timișoara a fost gazda unui spectacol atipic. Și asta pentru că e mai puțin uzual ca într-o seară de luni în Timișoara să se desfășoare un concert rock. Cu cap de afiș Luna Amară și jimbolienii de la The Hidden Jester, care au susținut un recital de nota zece plus. Inițial evenimentul ar fi trebuit să se desfășoare În Spatele Casei, dar din cauza prognozei meteo evenimentul s-a mutat în incinta sălii de spectacole din Casa Tineretului.

Având în vedere faptul că intrarea la acest concert a fost liberă, unii s-ar fi așteptat ca numărul celor curioși de acest eveniment să fie unul măricel. N-a fost să fie așa. Drept urmare, Casa Tineretului a fost pe jumătate goală. Sau pe jumătate plină, depinde de perspectivă. Cu toate acestea, evenimentul inclus în ediția din acest an a festivalului Studentfest a fost unul cât se poate de interesant grație atmosferei care s-a creat în rândul publicului.

Trupa jimboliană The Hidden Jester, care recent s-a calificat în finala concursului dedicat trupelor underground Posada Rock, a deschis ostilitățile cu un recital fără cusur în care a prezentat melodii de pe albumul „Devil in my head”, care au prins cât se poate de bine la public. Cristian Tucă, Alin Crăciunescu, Richard Ebner și  Robert Simon au fost la înălțime sound-ul lor , iar pentru bis au ales să cânte o piesă „pe care o știe toată lumea“, adică Born to be wild de Steppenwolf.

Finalul serii le-a aparținut celor de la Luna Amară, care au executat un spectacol cât se poate de previzibil. Clujenii au reușit încă din primele secunde ale show-ului lor să-i facă pe spectatori să cânte alături de ei, iar sound-urile abrazive și noisy ale lor s-au îmbinat la fix cu momentele de calm realizate de trompeta lui Mihnea Blidariu, show-ul lor fiind unul care a inclus și două bis-uri îndelung aplaudate. La fața locului, Luna Amară a venit cu un stand de merchandising unde spectatorii au putut intra în posesia noului vinil „Pietre în alb“ (care a putut fi cumpărat cu prețul de 150 lei). Evenimentele muzicale din cadrul Studentfest-ului din acest an continuă cu concerte susținute de R.O.A. și Mega Dillah (joi 25 august) și Nuanțe și Loutfire (duminică 28 august).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.