Cele mai populare opt sporturi pe care să pariezi

Cele mai populare opt sporturi pe care să pariezi

0
DISTRIBUIȚI

Un număr din ce în ce mai mare de fani ai sportului caută metode care să contribuie la creșterea adrenalinei, una dintre cele mai populare fiind pariurile sportive. Iată care sunt cele mai populare 8 sporturi din punct de vedere al volumului de pariuri înregistrate.

1. Fotbal

Fotbalul este cel mai urmărit sport din lume, motiv pentru care este considerat și cel mai popular și profitabil sport din punct de vedere al câștigurilor provenite din pariurile sportive. În general, pariurile pe fotbal sunt destul de simple: trebuie doar să estimezi dacă într-un anumit meci va exista o victorie, o egalitate sau să prezici scorul final. Nu uita însă să cheltuiești responsabil și să alegi case de pariuri online cu cele mai bune cote.

2. Tenis

Pariurile pe competițiile de tenis se află atât printre preferințele începătorilor în pariuri sportive, cât și în preferințele jucătorilor experimentați deoarece tenisul oferă o varietate de pariuri simple și directe. Înainte de a paria, nu uita să studiezi clasamentul și performanțele fiecărui jucător pentru a obține șanse cât mai mari de câștig.

3. Baschet

Baschetul este de asemenea un sport care cunoaște o creștere rapidă în ceea ce privește volumul de pariuri.


Pentru a câștiga un pariu, este nevoie să prezici marja cu care o echipă va învinge o altă echipă. Pentru a face o estimare cât mai bună, poți să folosești diferite surse de informare, precum buletine informative online sau statistici relevante postate pe site-urile dedicate pariurilor sportive.

4. Curse de cai

Dacă în mod tradițional fanii curselor de cai merg pe pistă pentru a paria în timp real pe anumiți cai, odată cu dezvoltarea pariurilor online, poți să faci cu ușurință acest lucru din confortul casei. Competițiile majore în care se înregistrează cel mai mare volum de pariuri sunt: Kentucky Derby, Preakness Stakes și Grand National.

5. Formula 1

Cu siguranță fiecare dintre noi am auzit cel puțin o dată în viață de Formula 1, așa că nu este deloc surprinzător că acest eveniment sportiv se află printre cele mai populare în ceea ce privește pariurile sportive. Înainte de a plasa un bilet, nu uita să te informezi cu ajutorul platformelor de Formula 1.

6. Ciclism

Ciclismul este un sport relativ simplu, motiv pentru care parierea pe un astfel de sport nu este deloc dificilă. Tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi pe cel care crezi că va câștiga cursa. Nu uita, ca și în cazul celorlalte pariuri, să te informezi înainte.

7. Volei

Un alt sport pe care poți să pariezi atunci când ești începător este voleiul. De preferat este să pariezi în ziua în care are loc meciul și să nu pariezi pe un scor exact deoarece există riscuri foarte mari, chiar dacă echipa pe care pariezi este una favorită.

8. Box

Boxul a oferit întotdeauna emoții intense spectatorilor săi, motiv pentru care înregistrează anual încasări spectaculoase. Acesta este unul dintre sporturile în care este ușor de prezis rezultatul, pentru că, cel mai probabil, unul dintre luptători cu siguranță va câștiga.

Indiferent de sportul pe care îl preferi, nu uita să te documentezi bine înainte de a paria pentru a-ți maximiza pe cât posibil șansele de câștig.