Dublă lansare de carte la Timișoara, cu scriitoarea Smaranda Kafka

Dublă lansare de carte la Timișoara, cu scriitoarea Smaranda Kafka

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați la o dubla lansare a romanelor „ABC-ul unei vieți”, și „Alb și Negru, la voia destinului”, de Smaranda Kafka, evenimentul urmând să se desfășoare joi, 22 septembrie, de la ora 17:30, la librăria Esotera din Timișoara.

Autoarea s-a născut în comuna Șofronea din județul Arad și trăiește de câteva decenii în Australia. A urmat Liceul „Ghiba Birta” Arad, Universitatea București – Secția Limbi romanice- Franceză, post. grad în România, Franța [Stendhal Univ., Grenoble} și în Australia, Dip. Ed [at New England University].

A început să scrie de mică în diferite publicații locale, apoi în Franța iar după o pauză de 20 de ani, în Australia.


A scris proză scurtă, povestiri ce au fost publicate în „Antologia Româno Australiană, de proză și poezie”, în Revista „Lumină lină” New York, în Revista culturală australiană „Zinewest”, în Revista Internațională „Destine Literare” din SUA și Canada și în sfârșit în „Revista Gutenberg”, din Arad, România.

În 2018 începe a scrie proză lungă, iar primul mare roman, în două volume intitulat „ABC-ul unei vieți”, un roman cu puternică notă autobiografică, a fost acceptat de Editura de Carte Coresi și publicat în 2021. Anul următor apare o a doua carte, întitulată „Alb și Negru, la voia destinului”, care este un mănunchi de povestiri, tipărit tot de Editura de carte Coresi, iar în prezent se afla în lucru, o carte în limba engleză „Layers upon layers”, care va apărea curând în librării.

După lansările de carte din Australia, autoarea Smaranda Kafka a lansat aceste cărți și-n comuna Șofronea, iar ultima lansare din acest an a cărților va avea loc la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.