Mii de oameni au dansat în ploaie în prima seară a ediției...

Mii de oameni au dansat în ploaie în prima seară a ediției din acest an a Flight Festival

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2137156831">

Ediția din acest an a Flight Festival a debutat vineri seara la Aerodromul Cioca de lângă Timișoara, prima seară fiind colorată de o ploaie care nu i-a speriat însă pe cei câteva mii de spectatori care au venit la fața locului.

Primul concert al ediției din acest an a fost susținut de timișorenii de la Phaser, care au interpretat melodii incluse pe albumul lor de debut „Început de Univers”. Și de această dată Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe) au reușit să coloreze atmosfera cu un recital bine structurat, care a fost mai apoi urmat de recitalurile susținute de Spike, The Motans și Grasu XXL. Britanicul Bruce Fielder, care este cunoscut în lumea întreagă grație pseudonimului Sigala a susținut un DJ set care a inclus câteva melodii de succes din cariera artistului și i-a îndemnat pe spectatori în mai multe ocazii „să se aplude pe ei înșiși“. Producătorul britanic care a lansat zilele trecute single-ul Living without you alături de David Guetta și Sam Ryder a fost îndelung aplaudat de spectatori, iar finalul distracției la scena principală a aparținut celor de la Dirty Nano, care în această seară vor fi prezenți la petrecerea care anunță sfârșitul acestui sezon de vară care se va desfășura la Ponton Casa Baraj de la Văliug.

Și la celelalte două scene ale festivalului, Sky Stage by B/plr și Wings Stage by Retro Maniacs distracția a fost în toi, iar showurile de lumini prezente la fața locului au fost savurate pe deplin de public. Partea muzicală inclusă în ediția din acest an a festivalului Flight continuă astăzi cu DJ Kuky, Emaa, Carla’s Dreams, JP Cooper, Sigma, Hrisq și Aya, urmând ca duminică 4 septembrie pe scena principală să evolueze Orkid, Basska, Zdob și Zdub, Dubioza Kolektiv, Subcarpați și K-lu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.