Subprefectul de Timiș Sorin Ionescu face audiențe în județ

Subprefectul de Timiș Sorin Ionescu face audiențe în județ

1
DISTRIBUIȚI

Subprefectul Sorin Ionescu a anunțat că, pentru a facilita comunicarea cu timișenii aflați mai departe de Timișoara, va ține audiențe în mai multe localități din județ. Următoarea „sesiune” este programată luni, 19 septembrie, între orele 15:30 – 17:30, la Chevereșu Mare, unde subprefectul va fi însoțit de reprezentanți ai mai multor intituții: Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale Timiș, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Timiș, Oficiul de Cadastru Timiș.

„Rolul audiențelor reprezintă nu numai respectarea unui drept prevăzut prin lege ci este și o bună și reală posibilitate de cunoaștere, la modul direct, a problemelor cu care se confruntă cetățenii.


Timișul este cel mai mare județ ca suprafață din România. Este absolut evident faptul că timișenilor aflați în zone mai îndepărtate de Timișoara le este dificil să ajungă în audiență la Instituția Prefectului, motiv pentru care ne vom deplasa noi, organizând audiențe în localitățile județului. Este normal ca Prefectura să fie mai aproape de timișeni și astfel facilităm ocazia de a-i întâlni pe cei interesați, de a-i asculta, și de a căuta și oferi soluții problemelor, în temeiul legii”, a transmis subprefectul Sorin Ionescu.

Cei care doresc să se înscrie în audiență o pot face fie la Primaria Cheveresu Mare, fie online pe site-ul Instituției Prefectului – județul Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.