Minor din Timişoara, prins de poliţiştii locali cu un joint

Minor din Timişoara, prins de poliţiştii locali cu un joint

0
DISTRIBUIȚI

Un minor din Timişoara a fost prins de poliţiştii locali cu o ţigaretă confecționată artizanal cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. Conform acestora mama băiatului ştia de problemele fiului legate de consumul unor substanţe interzise.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri, în jurul prânzului, au observat, la intersecția străzilor Renașterii cu Simion Bărnuțiu, un tânăr, care, la vederea autospecialei PLT a devenit agitat, încercând să ascundă ceva la spate.


Acesta a fost identificat, stabilindu-se că se numește V. F., are 16 ani și este din Timișoara.

Băiatul încerca să ascundă la spate o țigaretă confecționată artizanal cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. Tânărul a dat detalii astfel încât polițiștii locali au luat legătura cu mama sa, care a declarat că știe despre fiul său că este consumator, dar nu știe ce să-i facă pentru a-l determina să nu mai consume.

Polițiștii locali au preluat substanța de la tânăr și au efectuat documentația pentru predarea cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.