SCM Politehnica a revenit pe final, dar tot a cedat în faţa...

SCM Politehnica a revenit pe final, dar tot a cedat în faţa Stelei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica a suferit un eşec pe teren propriu în jocul cu CSA Steaua Bucureşti, din runda a 7-a a Ligii Zimbrilor. Alb-violeţii au arătat orgoliu pe final, când a fost aproape de egalare după ce oaspeţii au condus şi cu şase goluri diferenţă. După o ratare şi o eliminare dictată uşor, roş-albaştrii şi-au apropiat victoria, scor final 29-32.

Prima parte a fost destul de echilibrată, Poli având şi avantaj de câte două goluri.


Dar după reuşita de 9-7 a lui Sadoveac vizitatorii au reuşit să răstoarne scorul. La pauză Steaua conducea cu patru goluri diferenţă (17-13). Iar la reluare jocul decurgea tot în favoarea bucureştenilor. Totuşi, elevii lui Atilla Horvath s-au apropiat periculos de participanta din European League. Marjanovi şi Sadoveac, alături de colegi, au „topit” în minutul 54 avantajul bucureştenilor imediat după un moment de confuzie creat de brigada formată din Gurbina şi Stanciu. De altfel, tot după golul de 28-29, Szabo a fost expulzat uşor pentru două minute pentru un fault considerat prea dur şi atunci s-a rupt din nou echilibrul. Chiar dacă Cristescu a fost aproape de egalare în inferioritate numerică, Popovic şi Tărîţă nu au mai ratat apoi ţinta.

SCM Poli (marcatori):  Sadoveac 6 goluri, Marjanovic 6 (4 de la 7m), Mosquera 7, Furak 1, Cîtu 2, Marjanovic 2, Szabo 2, Cîmpan 2, Fenici 2, Cristescu 1.

Pentru SCM Poli acest eşec aproape confirmă un nou sezon greu, echipa fiind în continuare în partea inferioară a tabelei, cu doar şase puncte şi poziţia a 12-a din 14 formaţii. Următorul joc al handbaliştilor alb-violeţi va fi luni, de la ora 18, pe terenul mai slab clasatei CSM Oradea, care nu a obţinut niciun punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.