Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni. Ce temperaturi sunt preconizate în Banat

Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni. Ce temperaturi sunt preconizate în Banat

0
DISTRIBUIȚI

Vremea se va menţine în limitele perioadei din calendar, pe durata următoarelor două săptămâni (10-23 octombrie), dar în anumite intervale de timp valorile termice maxime pot ajunge şi la 22-23 de grade în unele regiuni, iar ploile vor fi slabe, temporare şi prezente doar pe arii restrânse, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), publicată luni, informează Agerpres.ro.

În Banat, în prima zi a intervalului, vremea va fi relativ caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 20-22 de grade, apoi pe 11 octombrie scăderea de temperatură la valorile diurne va fi semnificativă, până la o medie regională de 15 grade.


În perioada 12-15 octombrie vor fi maxime termice de 18-19 grade, iar încălzirea estimată ulterior va însemna o medie regională în general de 22-23 de grade, valori ce vor caracteriza o vreme caldă. Temperaturile minime vor fi în medie de 8-11 grade. Local şi temporar, se vor semnala ploi slabe în perioada 11-15 octombrie, iar în restul intervalului probabilitatea pentru ploi va fi redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.