Călin Dobra a predat „ştafeta” de lider de grup al consilierilor judeţeni...

Călin Dobra a predat „ştafeta” de lider de grup al consilierilor judeţeni PSD Timiș

1
DISTRIBUIȚI
Alexandru Iovescu

Călin Dobra a anunţat azi şi în cadrul şedinţei extraodinare a CJ Timiş că nu va mai fi liderul grupului social-democrat după ce a preluat o funcţia de conducere a unei firme private. Noul lider PSD din Consiliul Judeţean Timiş este Alexandru Iovescu.

„Ţinând cont de noua mea activitate profesională, aş vrea să anunţ că m-am retras din postura de lider de grup al grupului social-democrat din cadrul Consiliului Judeţean. Vreau pe această cale să mulţumesc colegilor lideri de grup din cadrul CJT pentru buna colaborare şi aş vrea să vă anunţ că începând de acum în urma deciziei din cadrul grupului social democrat lider de grup va fi colegul nostru Alex Iovescu”, a spus Dobra într-o intervenţie pe finalul plenului.

Vicepreşedintele CJT, Alexandru Proteasa, i-a urat la final succes, „în special în domeniul privat”, lui Călin Dobra, care vrea, în schimb, să candideze pe viitor la funcţia de primar al Lugojului din partea PSD.

„Le mulţumesc colegilor mei pentru sprijinul acordat, de a fi liderul grupului PSD din cadrul Consiliului Judeţean Timiş şi vă asigur şi eu de întreaga mea implicare pentru a rezulta proiecte frumoase şi bune pentru judeţul Timiş”, a spus şi Alexandru Iovescu.

Vineri, Călin Dobra îşi anunţase pe pagina sa renunţarea la postura de lider al grupului PSD în CJT: „Am încredere în generația tânără și în echipa din care fac parte! Am decis că este momentul să predau ștafeta de lider de grup al consilierilor județeni PSD Timiș lui Alex Iovescu.


A demonstrat, de-a lungul timpului, că are inițiativă și e mereu deschis la noi provocări. Am luat această hotărâre pentru că activitățile profesionale trebuie prioritizate. Mă concentrez acum pe elaborarea unei viziuni clare și moderne pentru Lugoj, pe răspunderile și așteptările timișenilor de la consilierii județeni PSD și pe cea pe care o presupune funcția de conducere la Electrica Serv. Nu există răspundere pe care să mi-o asum și sa nu o respect!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.