Liberalul Cosmin Tabără cere celor de la USR măsuri de urgență în...

Liberalul Cosmin Tabără cere celor de la USR măsuri de urgență în scandalul de la Piețe SA. Ce a propus

0
DISTRIBUIȚI

 

Viceprimarul Timișoarei, liberalul Cosmin Tabără, a cerut, astăzi, celor din USR să ia măsuri de urgență la Piețe SA, nemulțumit de faptul că ” a ajuns să fie „ca la piață” : ziua și scandalul, ziua și noi audiții din ultimul an jumate.


Acuzațiile curg din toate părțile, de la directori, înspre directori, de la membrii din CA înspre membrii din CA, primarul este chemat să „dea cu subsemnatul” pentru modul cum au fost organizate concursurile etc. Ba mai mult, la Parchete, la Poliție, sunt multe dosare în lucru, rezultatul unor plângeri venite din toate părțile”.

Tabără crede că ”există o singură soluție: dizolvarea CA-ului și numirea altui CA provizoriu până la organizarea unui concurs „pe bune”! Stimați colegi administratori ai urbei, arătați că vreți și voi, alături de mine, reformarea acestei societăți din subordinea noastră Timișorenii sunt sătui de scandaluri, de ură și circ. Niciodată Timișoara nu a fost și nu a arătat așa, și o spune unul care s-a născut, a crescut și s-a format ca om AICI. Și care are 3 copii și îmi doresc să rămână aici, în Timișoara, să nu ajungă să le fie rușine de orașul în care au crescut”.

”Ultimii 7-8 ani au însemnat intrigi, războaie purtate inutil între factorii decidenți, între administratori și presă, administratori și oamenii de cultură, administratori și sport. Asta a fost cauza pentru care Timișoara a rămas în urma altor orașe reprezentative ale României.
Acum, Timișoara are nevoie să meargă înainte, are nevoie de echilibru, de decență, de dialog, de respect, de rațiune, asumare și responsabilitate”, a concluzionat viceprimarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.