Mai multe străzi din Timişoara şi judeţul Timiş, inclusiv Prefectura, au rămas...

Mai multe străzi din Timişoara şi judeţul Timiş, inclusiv Prefectura, au rămas temporar fără apă

0
DISTRIBUIȚI

Avariile din reţeaua de apă anunţate de Aquatim lasă mai mulţi clienţi din Timişoara şi judeţul Timiş fără apă pe parcursul unei bune părţi a zilei. Printre cei afectaţi se numără şi instituţii, aşa cum e cazul Prefecturii.

Până la ora 19 se vor executa două legături de conductă pe străzile Timiș și Teiului la intersecție cu strada Gheorghe Lazăr. Lucrările fac parte din ”Proiectul CL 12: Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Timiș, Teiului, Amforei, Dropiei, Labirint, Intrarea Umbroasă și Calea Circumvalațiunii – porțiunea dintre străzile Gheorghe Lazăr și Burebista -, precum și la Punctele Termice cuprinse în careul de străzi Gheorghe Lazăr, Bulevardul Cetății, Calea Circumvalațiunii și Stelelor.

Apa e întreruptă pentru remedierea unor avarii, tot până la ora 19, pe străzile Gheorghe Pop de Băsești, Nicu Filipescu (inclusiv la Prefectură), Dimitrie Paciurea, Nicolae Iorga, Evlia Celebi, din Timişoara, și în Murani, Moșnița Veche, Moșnița Nouă, Pișchia și Mașloc.

De asemenea, apa e întreruptă până la ora 14 la Temereşti, iar la Giarmata Vii între orele 9-15 (zilnic până vineri în acest caz), pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.


Din acelaşi motiv la Dragşina până la finele săptămânii presiunea va fi scăzută între orele 8-15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.