Politehnica a luat doar un punct la Slatina

Politehnica a luat doar un punct la Slatina

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Politehnica Timişoara nu a revenit nici de această dată cu succes după o scurtă pauză competiţională în Liga 2. Alb-violeţii se pot mulţumi doar că au obţinut un punct şi nu au luat gol pe terenul nou promovatei CSM Slatina. Acest 0-0 însă poate fi bun doar la moral, căci bănăţenii sunt în continuare în gravă criză de victorii.

Cu şi mai multe modificări, alb-violeţii nu au arătat foarte siguri pe ei în primele minute. Noul fundaş grec, Karatasios, a avut şi el ezitări, în absenţa lui Bocşan, apoi jocul greoi a mai început să se lege. Gazdele, destul de ezitante şi ele, dacă ai avea în vedere locul din clasament (9 înaintea etapei!), au avut prima şansă notabilă în minutul 10, când Traşcu, din poziţie bună a trimis un voleu anapoda.


Totuşi, treptat, poliştii au început să pună şi ei probleme. În minutul 33, Bakoş, dintr-o poziţie asemănătoare a trimis alături, pentru ca peste alte patru minute, Bîrnoi să finalizeze cu şut peste poartă o acţiune personală. Parcă se putea mai mult pe acest fond, dar nici experimentatul Ignea nu a fost inspirat în minutul 44, când portarul Pop a respins aiurea un balon căzut în careu iar mijlocaşul ofensiv bănăţean a trimis pe colţul pe care acesta revenise.

Jocul s-a desfăşurat pe coordonate asemănătoare în repriza secundă, mai puţin cu ocaziile pentru oaspeţi. Astfel, Slatina a început mai bine şi Traşcu putea deschide scorul în minutul 50, dar a trimis pe lângă bara din dreapta lui Isvoranu. Iarăşi, treptat poliştii au pus stăpânire cel puţin pe posesie, având minute bune cu mingea la picior după o oră de joc, dar fără a fi deloc periculoşi în ultima treime, unde şi Celani şi-a arătat limitele. Măcar, astăzi, cu poate cel mai bun arbitraj din acest sezon, cel al bucureşteanului mai puţin cunoscut – Bogdan Neculcea – alb-violeţii nu au mai avut ghinion şi au scăpat fără gol. E drept, în faţa unui adversar „fără dinţi”, deşi Popovici a intrat şi el pe parcurs la olteni (Doman a absentat), Slatina a mai avut o şansă de notat doar în minutul 87, la şutul lui Dorin Toma, respins de Isvoranu.

Politehnica, susţinută şi la acest meci de un număr bun de fani, rămâne ultima după 15 runde, cu un record de 14 meciuri la rând fără victorie în Liga 2, şi cu doar 9 puncte adunate. Ultimul meci al anului va fi sâmbăta viitoare (ora 11), acasă cu puternica FK Csikszereda, în preajma sărbătorii de 101 ani!

CSM Slatina: I. Pop – Mitran, Şerban, Sălcianu, Pisăru – R. Gherghe, Alex Oliveira – Traşcu (70, D. Toma), D. Oprescu (79, C-tin Radu), Leaţă – D. Palade (46, Popovici). A mai intrat: Cr. Dinu (min.65). Antrenor: Daniel Oprescu.

Politehnica: Isvoranu – D. Radu, Germinio, Karatasios, Taub (55, Oanea) – Bakoş (63, Pureca), Tsvetkov – Bîrnoi, Ignea (63, P. Popescu), Benzar (84, Pană) – Celani (84, Tudoran). Pe bancă: Balica – Ţurcaş, A. Mada, Milea. Antrenor: Octavian Benga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.