Videoclip inedit cu filme de arhivă: proiectul muzical Sealed Letter a lansat...

Videoclip inedit cu filme de arhivă: proiectul muzical Sealed Letter a lansat o nouă melodie

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul muzical Sealed Letter, inițiat de către Dan Mitrofan și Ciprian Costache, a lansat un videoclip al piesei „A New Descent”, mixajul și masterul acestei melodii fiind realizate de către Uțu Pascu. Alături de cei doi muzicieni, piesa îi mai are ca invitați pe Mihai Iordache și Tom McCluskey.

„A fost o călătorie lungă începând cu înregistrările in timpul pandemiei pană la faza de mixare anul acesta și ultimele retușuri la videoclip care e montat în întregime din filme de arhivă de pe domeniul public archive.org. În primele variante clipul era alb-negru iar apoi Ciprian a colorat o porțiune de probă și parcă totul a renascut, s-a umplut de viață, așa că am ramas la versiunea colorată. Față de prima piesă, single «Bulls And Lions», aceasta e mai complexă din punct de vedere orchestral prin adăugarea unor părrți de violoncel si blockflöte (recorder) pentru rezonanța lui medievală.


«A New Descent» e o povestire în genul celor din evul mediu care circulau sub formă de scurte texte cu ilustrații și e vorba despre viața unei persoane din timpurile noastre cu anumite înzestrări, de la coborârea în lumea aceasta până la stadiul de rezoluție prin înțelepciune. În luna decembrie vom lansa un nou single cu o sonoritate ușor diferită, mai ritmată, o altă latură Sealed Letter care sperăm că va fi o surpriză plăcută“, a spus Dan Mitrofan.

De-a lungul anilor Dan „Bozo“ Mitrofan a devenit cunoscut prin colaborările sale diverse realizate într-un spectru stilistic variat. Printre altele Bozo a făcut parte din Zobo G and The Funky Bees, Brigada Artistică Urbană, Radical din Val, Ponton Unit, Kitschen Metaphysics sau Iordache. Ciprian Costache a devenit cunoscut grație grupului Arc Gotic, care s-a format în anul 1992, la Timișoara. Primul lor album, intitulat „Catehism”, a fost lansat în Ianuarie 1994, iar versurile pieselor de pe acest disc au fost influențate din creația simbolistului George Bacovia. Formația a mai lansat albumele „Decadent”, și „Pavilion Marilla”.În luna septembrie a acestui an, Arc Gotic a susținut un concert la București în cadrul celei de-a șasea ediții a evenimentului DokStation Music Documentary Film Festival , unde a avut loc și proiecția documentarul ui despre scena muzicală timișoreană de după 1989 intitulat „Swamp City”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.