Comeback la SCM USV Timişoara de la adversara din finala mică a...

Comeback la SCM USV Timişoara de la adversara din finala mică a campionatului. Noul transfer plecase de pe Bega cu reproşuri la adresa clubului

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: scmtimisoara.ro

SCM USV Timişoara a realizat un transfer înainte de finala Cupei României la rugby. Marius Simionescu revine pe Bega după un an şi jumătate după ce, la plecare, avusese mai multe plângeri la adresa clubului bănăţean. Ieşeanul nu va fi eligibil pentru meciul din weekend, ultimul al anului.

SCM USV a făcut cu Dinamo, duminică, scor 18-44, poate cel mai prost meci din ultimii ani.


La bucureşteni titular a fost şi Simionescu, cel care va face parte din planurile „leilor” pentru stagiunile 2023 şi 2024. În vara trecută, moldoveanul plecase extrem de mâhnit de finalul experienţei în Banat, jucătorul reproşând că clubul nu îl crede că e accidentat.

Experienţa lui Simionescu începuse pe Bega la o vârstă fragedă, în 2015 (18 ani). A cucerit campionatul (în 2017 și 2018) și Cupa României (2016) cu formaţia timişoreană, pentru care a jucat și în European Rugby Challenge Cup. Tot de la SCM a făcut pasul la echipa naţională. Iar de aici a plecat chiar la Dinamo. A făcut parte şi din selecționata Lupii României, alături de care a bifat cinci partide în Europe Super Cup.

Finala Cupei României, cu Steaua București, este programată duminică, la ora 12.45, la stadionul „Arcul de Triumf”, din București. SCM USV Timişoara a rămas după finala mică de campionat pierdută, în zonă, având cartierul general la Snagov pentru pregăriea ambelor partide de final de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.