Fără trofeu la final de an, SCM USV Timişoara are şase nominalizaţi...

Fără trofeu la final de an, SCM USV Timişoara are şase nominalizaţi la Superlativele anului 2022 în rugby-ul românesc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM USV Timişoara – arhivă

SCM Timişoara a încheiat anul nefericit, dar are în continuare componenţi apreciaţi la nivel individual. FR Rugby propune fanilor, la capătul lui 2022, să aleagă cei mai buni jucători, jucătoare, arenori și arbitri din România. „Leii” au cinci jucători şi antrenorul nominalizaţi la diferite categorii.

Liniile de vot s-au deschis astăzi și se vor închide la finalul zilei de joi, 29 decembrie 2022 (ora 23:59).


„Superlativele anului 2022” cuprind 14 categorii, fiecare cu cinci propuneri. Sistemul de vot este disponibil doar online: puteți opta pentru o singura variantă la fiecare categorie, iar la sfârșit trebuie să introduceți adresa de email pentru a valida votul. Votul este confidențial, iar adresa dumneavoastră de email va fi folosită doar pentru validarea votului.

SCM USV Timișoara are șase reprezentanți în sondaj. Gabriel Rupanu, concurează la categoria „Cel mai bun jucător român în Liga Națională de Rugby – Play-OFF” (secțiunea 2); Manumua Tevita, e nominalizat la categoria „Cel mai bun jucător străin în Liga Națională de Rugby” (secțiunea 5); Kemal Altinok și Romeo Corrado-Ștețco, la categoria „Cel mai bun jucător U23 în Liga Națională de Rugby” (secțiunea 6), în timp ce Alin Conache, la categoria „Cel mai bun junior român” (secțiunea 8). De asemenea, Valentin Calafeteanu poate fi votat la secţiunea „Antrenor categoria seniori”

Pentru a vedea opţiunile şi a vota, accesaţi următorul LINK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.