Pompierii în alertă într-un oraş din vestul ţării. Ce au constatat la...

Pompierii în alertă într-un oraş din vestul ţării. Ce au constatat la finalul intervenţiei

0
DISTRIBUIȚI

Intervenţie în noapte a pompierilor militari, care au fost alertaţi în legătură cu un incendiu periculos la o gospodărie aflată chiar în municipiul Arad. O magazie de lemne a unei case a luat foc, din fericire nu au fost înregisrate victime iar salvatorii au reuşit să prevină mai multe stricăciuni.

Ieri noapte, jurul orei 23.45, s-a data alarma pentru pompierii militari arădeni, care au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la magazia de lemne a unei case de pe strada Mircea Vodă. Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu 11 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție incediul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul magaziei de lemne, cu posibilitate de extindere la casã.


Intervenția pompierilor a făcut ca incediul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, limitând astfel propagarea flăcărilor. Nu s-au înregistrat victime, dar a ars magazia de lemne pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.