11 jucători de la SCM USV Timişoara, selecţionaţi pentru duelul dintre Italia...

11 jucători de la SCM USV Timişoara, selecţionaţi pentru duelul dintre Italia A şi România A

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă SCM USV Timişoara

FRR se pregătește de participarea la Mondialul din acest an iar mai mulți jucători de la SCM USV Timișoara fac parte din planuri. Selecționata România A va disputa astfel un test cu Italia A, în deplasare, iar nu mai puțin de 12 „lei” au fost chemaţi la lot: 11 rugbişti şi un antrenor.

Meciul se dispută sâmbătă, 21 ianuarie, la Viadana, pe stadionul „Luigi Zaffanella”, de la ora 15.00 (ora României).


„Această întâlnire face parte din parteneriatul încheiat între cele două foruri de specialitate, parteneriat care prevede cel puțin o întâlnire oficială pe sezon între echipele reprezentative, la diferite niveluri, seniori, juniori, selecționate”, arată FR Rugby.

De la SCM USV Timișoara au fost selecţionaţi: Ciprian Chiriac, Eugen Căpățînă, Laurențiu Nica, Lucian Mureșan, Vlad Neculau, Kemal Altinok (din pachetul de înaintare), Gabriel Rupanu, Alin Conache, Marius Saimionescu, Stephen Shennan, Corrado Ștețco (din linia de treisferturi), dar și Mihăiță Lazăr, cel din urmă antrenor pentru jocul în grămada ordonată.

„Este o oportunitate foarte bună pentru jucători, dar și pentru staff pentru că, așa cum știm, este foarte greu să debutăm în Rugby Europe Championship fără meciuri de pregătire. Această partidă vine foarte bine având în vedere că ne reunim imediat după începutul anului, pe 9 ianuarie și cele două săptămâni de pregătire vor fi concretizate într-un meci. Mă bucur că vom avea un oponent puternic și că va fi un test bun în care îi vom putea vedea la lucru pe mulți dintre jucătorii pe care îi avem în vedere”, a spus selecționerul Eugen Apjok pentru Rugby Romania.

Bănăţenii se reunesc pentru noua stagiune pe 16 ianuarie, sezonul 2023 urmând să înceapă în jurul datei de 1 aprillie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.