Bancomat în flăcări. Care a fost cauza stabilită de pompieri UPDATE 1...

Bancomat în flăcări. Care a fost cauza stabilită de pompieri UPDATE 1 Răsturnare de situație după ancheta Poliției

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii au intervenit, azi noapte, la un incendiu mai puțin obișnuit – un bancomat de pe o stradă din orașul Mediaș, județul Sibiu, a luat foc duminică dimineața.

ISU Sibiu a fost sesizat duminică dimineața, în jurul orei 4.00, cu privire la incendiu, iar la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.


Incendiul se manifesta cu flacără. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia a ars bancomatul, iar pereții din interiorul imobilului unde era amplasat bancomatul au fost afectați de fum.

Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurt circuit electric, susțin pompierii.

UPDATE 1 Incendiul care a afectat duminică dimineața un bancomat din orașul Mediaș, județul Sibiu, a fost provocat.  Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii care patrulau pe strada din Mediaș duminică dimineața au observat că din sediul unei unități bancare ieșea fum. Intrați în holul unității, aceștia au constatat că ATM-ul ardea cu flacără deschisă.

Din investigațiile preliminare efectuate, polițiștii medieșeni au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unității bancare și ar fi încercat să sustragă bani din ATM blocând fanta aparatului cu un obiect din lemn, fapt ce ar fi condus la supraîncălzirea sistemului electric al dispozitivului și, astfel, la izbucnirea incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.