Internauţii, invitaţi să voteze superlativele din cadrul secţiilor SCM Timişoara. Câştigătorii vor...

Internauţii, invitaţi să voteze superlativele din cadrul secţiilor SCM Timişoara. Câştigătorii vor fi premiaţi într-o gală

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă / SCM Timişoara

Suporterii lui SCM Politehnica (handbal), SCM OHMA Mozzart Bet (baschet) şi/sau SCM USV Timişoara (rugby) pot vota online, până vineri, cei mai buni jucători ai clubului autorităţilor locale în anul 2022.


Există două secţiuni pentru fiecare: cel mai bun jucător, respectiv cel mai bun junior.

De asemenea distincţii se vor acorda şi unei legende pentru fiecare dintre cele trei secţii sportive. SCM îi va premia pe cei aleşi în cadrul unei gale care va avea loc pe 30 ianuarie, la Restaurantul Studețesc UPT, de la ora 18.00.

Link-urile pentru fiecare opţiunie în parte sunt disponibile AICI. Voturile pot fi exprimate până vineri, 27 ianuarie, ora 12.00.

Gala SCMT a fost organizată şi anul trecut, în schimb, Primăria şi CJT, nu au anunţat nimic, pentru prima dată în această perioadă a anului (final de 2022, început de 2023), referitor la o gală de premiere a sportivilor care au avut rezultate în sezonul (calendaristic) precedent. DJST Timiş a publicat, discret, la final de 2022 topul anual în ceea ce priveşte cei mai buni sportivi olimpici şi neolimpici din judeţ. Canotorul Alexandru Danciu a fost desemnat sportivul anului, la prima categorie, în timp ce Denis Iovescu (karate) a fost desemnat numărul în cealaltă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.