Întreruperi în alimentarea cu apă, săptămâna viitoare, în judeţul Timiş

Întreruperi în alimentarea cu apă, săptămâna viitoare, în judeţul Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunțat că mâine, 16 ianuarie, între orele 8-16, se întrerupe apa în Voiteg pentru spălarea rețelei de distribuție.

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție”, se arată în comunicatul companiei de apă.

De asemenea, tot luni, între orele 9-15, se întrerupe apa pe strada Griviţei, din Buziaş, pentru lucrări de mentenanță la rețeaua de distribuție.

Altfel, marţi, se întrerupe apa strada Cloşca, din Timişoara, între orele 8-16.


Motivul: „Lucrări de conectare a conductei DN 280. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Cloșca, porțiunea dintre Bulevardul Cetății și strada Ioan Plavoșin. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.