Preselecție pentru o nouă ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”

Preselecție pentru o nouă ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”

0
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș pregătește o nouă ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”, care se adresează tinerilor pasionați de folclor dornici să se afirme pe scena muzicală. Competiția artistică se adresează concurenților cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani care vor avea prilejul să cânte cu  orchestra profesionistă a ansamblului „Banatul”, condusă de dirijorul Sebastian, alături de muzicieni consacrați.

Condițiile de participare la concurs sunt disponibile la  numărul de telefon  0256/435158, la adresa de e-mail cecart@cecart.ro  sau pe site-ul instituției, ww.cecart.ro.


Documentele necesare înscrierii în competiție se primesc până în data de 22 februarie, ora 14:00, iar rezultatele preselecției vor fi afișate pe site-ul instituției în 23 februarie, ora 14:00.

Concursul, decernarea premiilor și spectacolul de gală al laureaților vor avea loc joi, 16 martie, de la ora 18:00, în Sala Mare a teatrului „Mihai Eminescu” din Timișoara, acompaniamentul muzical urmând a fi asigurat de orchestra ansamblului profesionist „Banatul”, dirijată de Sebastian Roșca.

Se vor acorda următoarele premii: Marele Premiu – 4.000 lei, premiul I – 3.000 lei, premiul al II-lea – 2.000 lei, premiul al III-lea – 1.500 lei și trei premii speciale în valoare de 800 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.