Un tânăr portar a semnat cu Politehnica, deşi problema interdicţiei nu e...

Un tânăr portar a semnat cu Politehnica, deşi problema interdicţiei nu e rezolvată. Alb-violeţii au ajuns totodată la 15 plecări

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Viitorul Cluj

Deşi încă nu e clar dacă va putea efectua transferuri, un prim jucător a semnat în această iarnă cu Politehnuica. E vorba de tânărul portar Denis Moldovan, de la Viitorul Cluj. Alb-violeţii au mai anunţat totodată încă două despărţiri din rândul jucătorilor care nu mai erau doriţi: Călin Jurj şi Ionuţ Bătănaşi.

Denis Moldovan (18 ani) a semnat pe doi ani şi jumătate cu Poli, dar contractul va avea efect doar dacă clubul rezolvă situaţia cu intedicţia la transferuri, generată, reamintim, de folosirea la feminin a două junioare de la Braşov.

Tânărul goalkeeper e fratele mai mic al lui Horaţiu Moldovan, portar trecut şi pe la Ripensia şi care a impresionat la Rapid, dar în mod inedit e mai înalt ca acesta – măsurând 1,95 m.


În stagiunea trecută Denis a fost integralist în poarta celor de la ACS Viitorul Cluj, în Liga 3. Echipa ardeleană, care e o academie de juniori în primul rând, se află pe penultimul loc, 9, în Seria 9. Rezultă că în 15 meciuri, noul portar al timişorenilor a încasat 23 de goluri în acest sezon. Acesta a fost împrumutat la Concordia Chiajna şi Corvinul Hunedoara în stagiunea trecută şi a mai fost juniorul lui „U” Cluj.

„Mă bucur să fac parte din familia Poli, ştiu că are o galerie foarte frumoasă. De abia aştept să facem lucruri măreţe împreună şi la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Denis Moldovan pentru site-ul clubului.

Bătănaşi şi Jurj, ultimii OUT

Ionuţ Bătănaşi şi Călin Jurj sunt cele mai recente rezilieri anunţate de alb-violeţi. Primul, în vârstă de 19 ani, al doilea, 22 ani, revenit fără noroc la echipă, au bifat doar câte două meciuri în sezonul de toamnă.

Din calupul de jucători sosit în vară la club au mai rămas practic două nume: Taub şi Plantak, cel din urmă fiind însă clar nedorit. Mai mult, clubul s-a despărţit şi de primii doi jucători aduşi de noua conducere: Patrick Popescu şi Tudoran. S-a ajuns astfel la 15 nume prin plecarea devreme a lui Bryneus, M. Andone şi Ţangulea, încă din toamnă, urmată de Mudrazija, Tsvetkov şi Kucich iar de ieri de cea a altor şapte nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.